Workspace Interiors has known and worked with Lisa, the owner and operator of SBA (Small Business Accounting) for over 10 years.

When she was planning to make changes to her Takanini practice she called us to meet on site to have a chat and hear her plans for the spaces.

The existing space comprised a reception area and meeting room at the front and a single office for Lisa and two staff members off reception. The rest of the space was an open area used for storage, filing, kitchenette, lunchroom and separate toilet at the rear. Having been a commercial workshop in the past the access from the rear is via a roller door.

The plan was to create a separate office alongside the existing for three members of staff, create some dedicated storage spaces for files cabinets, hide the kitchenette slightly, have a more comfortable lunch area and put a ranchslider inside the roller door.

The first stage of the renovation was to install a suspended ceiling with acoustic ceiling tiles and new LED lighting panels. 

Construction of the new office included removing and walling up an access door from the existing office, recycling the door to an opening between reception and this office, opening up the wall and creating a second doorway and fitting a cavity sliding door from reception into the new office. 

The installation of the new ranchslider completed the building aspect of the project and this is the most transforming improvement to the space allowing the roller door to be left during the day, taking advantage of the increased natural light into the space.

Additional electrical and data cabling was carried out at this time to increase power and data outlets and safety within the spaces. 

sba-3.jpg
sba.jpg
sba-2.jpg

Moving office, working from home?
Need a better workspace?